Alla inlägg under juli 2008

Av Evelina - 13 juli 2008 03:20


Klockan är nu 03.19 och jag har precis kommit hem, från krogen, till min och Jolines lägenhet. Smidigt som attans att ta sig härifrån och hit, nästan oförskämt lätt! Kvällen har vart lagom. middag med alex, karl och malin och sen en sväng i gamla stan och slutade på en härlig gayclub.. Glatt ovetande om kvällens tema spattserade vi in.. jag tyckte det var underbart med alla söta killar, tyvärr var det inte lika uppskattande hos (pojk)vännerna mina.. fick mig ett par sväng om pa dansgolvet dock! Stötte på en gamal vän från svea på väg hem, mycket trevligt!


Satt en stund vid kajen vi slussen innan bussen gick och fick klart för mig (genom tim, tack) att det är dags att bestämma mig för vad jag vill.. som han sa "Är ett eller två års lidande värt en livstid av lycka?"

Svar: Ja, ta mig faan, det är det.. beror väl kanske på vilken sorts lidande såklart, men det som berör mig är lätt värt det. Så nu är det dag! Upp till kamp, eller ut till kamp eller kalla det va faan du vill. Dags att sätta ner foten och va en kvinna! Dags att visa vad jag vill.. kanske fråga om han vill gifta sig med mig, eller vad vet jag! Nu får det vara nog! och Love, jag räknar med dig! :)


Med andra ord, ses snart, och förvänta dig ingen poesi! Bara den hårda, något kanske äckliga sanningen!

Kärlek och öl! /Eve


ps. lägger till några nica bilder från ikväll :) kolla neråt.

Av Evelina - 12 juli 2008 16:41


Då var jag här.. min första egna lägenhet.. lite tomt utan Joline, men hon kommer ju imorgon så jag ska väl överleva!

Så jäkla gött! Ligger i soffan och smuttar på någon annans router, lyssnar på mix i mina najsa bang olofssen-högtalare, har precis städat lite och packat upp och snart kommer Alex och Karl så blir det mysig middag! Liver är bra härligt!


Flytten gick smärtfritt, har mest kläder och skor och det ska bli intressant att få plats med, men finns det hjärte rum så... :) Det samma gäller alla vänner.. blir en fullspäckat schema med besök den närmaste tiden. Blir ingen hejjdunddrande inflyttningsfest men lite té och gott rosé ska det bjudas på! gud så gott med rosé, får nog bli ett glas nere på boule & berso sen!


Nästa vecka bär det av mot kastellet och snart oxå en sväng till Paris. Blir en uppstyrd resa den här gången. Jag ska vara så mycket turist så jag spyr på mig själv. Med kameran i högsta hugg och en detaljerad karta ska jag leta mig fram till alla sevärdigheter som möjligt finns.. ska bli guld! 


Nej nu ska jag prov duscha vår dusch.. får sällskap av Bobban som finns på vårt ubercoola duschdrapperi!


See you soon!



Av Evelina - 11 juli 2008 22:34


Igårkväll blev det en sväng på söder med claudia och hennes två vänner.. satt på söder drack en mellanöl, en kopp thé och åt en chiabatta, vuxenpoäng tji-tjing! Himla trevligt det där att umgås, mindre trevligt att cykla dit och hem och slåss mot sega backar.. men men, det är väl bara att jag vänjer mig!

 Blev en heldel killsnack igår.. fyra tjejer och några öl brukar sätta fart på analyserna.. :) Jag kan glatt nöja mig med att vara i den sitts jag är, slippa jävla skit och känna sig otillräcklig och hela tiden söka bekräftelse och uppmärksamhet. Att anpassa sig efter nån annan, nej fy.. lätt att säga nu kanske.. men jag har lärt mig mycket om mig själv och mina behov det senaste året och nu får det vara nog! Well, I need som love, gör inte alla det? Men att söka efter kärlek jag aldrig kan få får vara slut nu. Jag är underbar, älska mig nu och för den jag är eller ska du dra. HA.

haha. det kändes bra, problemet är väl bara att jag ska älska tillbaka oxå..


claudia skrev en klok tanke i sin blogg och undrade vad som hade hänt med spontana fika-förslag till heta främlingar.. satan i gatan att jag är så feg, annars skulle jag lätt gjort det när jag var på sportex idag :P


Imorgon bär det av mot saltsjökvarn och nya lyan.. jag kan knappt bärga mig så lyckig är jag.. lite skrämd oxå, men mest glad!


Puss mina älsklingar!



Av Evelina - 10 juli 2008 12:25

Behövde ta en paus från solandet. Ibland förstår jag inte mig själv riktigt. Samtidgt som jag tycker solen här i sverige är mesigt svag och att alla bara gnäller på hur varmt det är, svettas jag själv som en gris och behöver "pausa".. Kankse är det s att jag vill leva kvar i asien-känslan med klimatet som var där, fast det nu snart är två månader sen jag kom hem, äsch jag vet inte. Varmt är det! och pina får jag göra, haha på vår grymt ocharmiga balkong i gubbängen, men vad gör man inte, jag är ju vit igen. usch, vit som förr, usch, jag gillade mig själv när jag var brun, det var mums! mums!


När som helst får vi ju besked om vi kommit in på universitetet.. inte för att det egentligen rör mig, eftersom jag ändå har jobb, men det är alltid trevligt med lite bekräftelse.. YES, mitt usla snitt duger till att bli lärare och få en usel lön och en slitig framtid, nej jag är inte alls bitter på min prestation under högstadiet, jag hade ju roligt! :)

Blir nog lite mer plugg på komvux och sen kanske jursitlinjen.. den som lever får se.


JohnOssi är ju bra bra, uttrycker det så fint. Jag ska inte klaga..


Cause if you think love will come towards you
like a warm summerbreeze
you got your head among the clouds
and you will never be free
you´ll spend
  many nights alone
I know


mm.. så kan det va!

Av Evelina - 9 juli 2008 17:56

Idag har jag börjat packa ihop mina saker inför flytten på lördag.. hittade en illgrön diskborste och illgörna diskhandlskar i en låda, proaktivt eve! Jag

har så mycket saker att jag knappt vågar hoppas att allt får plats.. kanske tur att Joline kommer hem från schweiz först på söndag ändå!


Roomservice och äntligen hemma får mig att vilja snickra, jag skulle vilja göra mig en egen gungstol, men det ser lite svårt ut.. ska nog plocka fram symaskinen nån dag för old times och få en liten dos händighet!


Jag vill shoppa! Guuuud, vad det sliter i mig. Men jag har inte råd, såklart. Unnade mig två små vita rosfat och en lykta i vaxholm igår, var en snabbis på H&M och köpte mig en svart schal och en underbar duschtvål.. haha, jag kan ju alltid ursäkta mig att jag faktiskt BEHÖVER vissa saker nu när jag inte längre kan snylta på mamma. Apoteket är min nya favoritaffär!


Har lite jobb på G oxå, känns bra! Åker nästa vecka till vaxholm och kör lite ute i minbaren.. ska bli gött att socialisera igen. och så hade jag chansen att jobba i cafét när Winnerbäck ska spela i sthlm, Love är ju så bra och fixar, men så är jag i paris då! Värsta restjejen.. vad gör man inte!


Nää.. nu är jag snurrig.. sov til halv 2 idag och jag har inte vaknat ännu tror jag, fast klockan är 18.. ska nog göra mig ngt gott att äta och läsa min bok!


snickra, ja! Sega, mest hela tiden! Sola, jag börjar bli vit igen! Synda, nödvändigt ont! Mums!

Av Evelina - 8 juli 2008 20:13


Kom typ nyss hem från en kortare visit i vaxholm.. var inne i mammas och mitt gamla gulliga lilla hus för första gången sen vi flyttade därifrån för ett år se. Skumt och roligt på samma gång! Jag trivis i stan och jag kan inte säga att jag längtar nämnvärt mycket tillbaka men samtidigt är det helt fantastiskt där och alla minnen, åhh!


I lördags jobbade jag på ett bröllop.. det var så komiskt för ingen där kände mig och i efterhand kom jag på att jag kunde sagt att hette vad som helst, ingen skulle ju veta.. haha, faan att jag inte kom på det tidigare, jag har alltid velat prova heta ngt annat.. ja iaf för en dag. 


nää, jag är inte så djup längre.. har inget djupt att skriva och jäklar vad bra det känns.. mina dagar är simpla och likaså mina tankar. jag tror jag blev lite smått störd av att tänka så mycket och föredrar numera att vara enkel.. önskar dock att jag var lite modigare..

Men vem är modig liksom? Jag vet knappt vad det innebär att vara modig egentligen och helt ärligt så bryr jag mig inte heller! Gött!

Av Evelina - 5 juli 2008 00:06

Satt och kollade gamla bilder och hittade dom här godingarna..

Av Evelina - 4 juli 2008 19:26

Igår var en rolig kväll.. hade inga planer på att göra något alls, låg hemma i soffan och åt mat när jag fick ett sms av love med förslag på utgång! Jäklar anamma vad vi svängde vvåra lurviga, och vad roligt det var! Var på kvarnen halva natten, träffade Mario och hans dystra skate-gäng.. men Love och jag hade roligt!


Sitter just nu med nymålade naglar och ska strax måla ett lager till för sen ska jag iväg igen.. blir nog Rålis eller Sickla.. tar cykeln och ser vart de rullar! Sommaren är underbar och jag ska njuta av varje sekund.. Av lugnet och värmen av vänner och vin! Mums!


Och jajust det, jag är så lycklig för jag fick jobbet hoss ABC-gruppen.. var 1000 sökande så lite speciell kan jag med rätt känna mig! Börjar inte förens den 20:e augusti (första mössutprovningen är redan 25, helt galet!) så jag ska jobba lite ute i minbaren på kastellet i juli så jag har råd att betaa hyran.. nästa lördag flyttar jag in och på söndagen kommer joline hem från schweiz, jag kan inte vara lyckligare! :D


nej nu ska jag måla naglarna, hoppa in i duchen och trixa! Är sisådär sunkig från gårdagen fortfrand! Usch!


Blev inget roligare idag, men jäklar vad nice det är att få skriva om ingeting!


Ovido - Quiz & Flashcards